Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@21:13:30 GMT

16 ویژه برنامه ماه رمضان در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۵۸۰۶

16 ویژه برنامه ماه رمضان در دوران کرونا

مسئول واحد فرهنگی سپاه جهرم گفت: امسال برنامه‌های فرهنگی ماه مبارک رمضان نسبت به سال‌های گذشته تغییراتی داشته است و امسال 16 عنوان برنامه متناسب با شرایط کرونایی برگزار می‌شود.

محسن جهانگیر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در جهرم اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور همچنین اهمیت فاصله‌گذاری اجتماعی، ناحیه مقاومت سپاه جهرم ۱۶ طرح ویژه ماه رمضان در شرایط کرونا اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا در برنامه‌های فرهنگی ماه رمضان نسبت به سال‌های گذشته تغییراتی ایجاد شده است.

 جهانگیر اضافه کرد: تهیه ویژه‌نامه تشریح عملکرد و شرح وظایف روزه‌داران با هدف آسان‌سازی در اختیار قرار دادن اعمال روزه‌داران به آنها از طریق تهیه بروشور و ویژه‌نامه به همراه مباحث جانبی از قبیل شرح وقایع تاریخی و روزانه، معرفی شهدای شهرستان و عملیات رمضان ، مسابقه ، تبیین منویات مقام معظم رهبری ، سبک زندگی اسلامی ، بصیرت افزایی و غیره بخشی از برنامه‌های سپاه در ماه رمضان است.

وی بیان کرد: کتاب‌های مذهبی و قصه برای کودکان به همراه بسته‌های بهداشتی از قبیل ماسک‌های کودکانه ( سایز کوچک ) و ارسال به درب منازل، از طریق پایگاه‌های مقاومت بسیج و مساجد محل انجام می‌شود.

جهانگیر با اشاره به طرح قرض الحسنه رمضان گفت: یکی دیگر از برنامه‌های امسال در شهرستان بحث راه‌اندازی و یا تقویت صندوق‌های قرض الحسنه مسجد و پایگاه محور است که در آن نیازمندان شناسایی و اعطاء تسهیلات رمضانی به افراد تحت عنوان قرض الحسنه رمضان صورت می‌گیرد.

مسئول فرهنگی سپاه جهرم با بیان اینکه هر ساله در سطح شهرستان مراسم محفل انس با قرآن برگزار میشد اما امسال به دلیل محدودیت‌ها امکان آن فراهم نیست، بیان کرد: هر روز یک جزء از قرآن کریم با تلاوت و قرائت‌های عالی و باکیفیت بسیجیان همچنین شرح مختصری از برخی آیات همان جزء از قرآن در فضای مجازی از طریق کانال بهار قرآن منتشر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حلقه محفل انس با قرآن از طریق اجرای طرح قرار رمضان، هر روز ساعت 12 ظهر و 18 به منظور ختم یک جزء قرآن و ارسال یک صلوات به ادمین کانال در جهت شناسایی تعداد حاضرین در طرح راه‌اندازی و اجرا می‌شود، ادامه داد: فعال‌ترین عضوهای گروه هفتگی به اعضای گروه معرفی شده و بعد از ماه مبارک رمضان به آنان جوایزی اهداء می‌شود.

جهانگیر بیان کرد: علاوه بر محفل انس با قرآن، روزانه بیان سرگرمی و قصه‌های قرآنی و همچنین پرسش و پاسخ‌های رمضانی با موضوعات اعتقادی، اخلاقی، احکام  و روان‌شناسی اجرا می‌شود. 

مسئول فرهنگی سپاه جهرم در مورد اجرای طرح مسابقه رمضان گفت: مسابقات مکتوب و مجازی قرآن کریم و شرح وظایف روزه‌داران در ایام ماه مبارک رمضان به صورت معرفی کتاب‌های مجازی، مکتوب ، نقد فیلم، تهیه نماهنگ، شعر ، دکلمه ، داستان‌نویسی ، کاریکاتور  و وبلاگ‌نویسی در این ایام اجرا می‌شود.

وی افزود: همچنین برگزاری مسابقه هنرهای رمضان با محور‌های سفره‌های افطاری و سحری ، سفره‌های معنوی نماز دعا و مناجات و قرآن، جشن خانوادگی میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع)، عزاداری شهادت امام علی (ع)، معرفی عملیات بیت المقدس و رمضان ، هدیه به معلم مجازی و بزرگداشت روز معلم ، درگذشت حضرت خدیجه کبری(س) ، راهپیمایی مجازی روز قدس ، فتح خرمشهر و عملیات الی بیت المقدس، معرفی 60 شهید والامقام شهرستان همچنین برپایی نماز عید سعید فطر از برنامه‌های فرهنگی سپاه جهرم در ماه رمضان امسال است.

جهانگیر بیان کرد: تهیه بسته‌های کرامت حسنی به منظور اطعام فقرا و نیازمندان هر محله و توزیع در محلات با محوریت مسجد و پایگاه‌های مقاومت و راه‌اندازی کاروان‌های شادی به همراه گروه‌های سرود و مداحی و پخش نماهنگ در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) برگزار شده همچنین در سالروز شهادت حضرت علی(ع) بسته‌های کرامت علوی به منظور اطعام فقرا و بین نیازمندان هر محله توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: راه‌اندازی کمپین مبارزه با استکبار و حمایت از مردم مظلوم فلسطین به صورت همزمان در ساعت 9 شب در پشت بام منازل و نواختن بانگ مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا، آل سعود بدتر از یهود به منظور بزرگداشت روز قدس از دیگر برنامه‌های امسال ماه مبارک رمضان در شرایط کرونایی است.

مسئول فرهنگی سپاه جهرم یکی دیگر از برنامه‌های شاخص رمضان 99 ، تشکیل هسته‌های نظارت مردمی و بسیج به منظور شناسایی خیرین، محرومین، کارگران روزمزد و خانواده‌های افراد مبتلا به ویروس کرونا دانست و گفت: این طرح به منظور جذب کمک‌های خیرین،کمک به محرومین و تهیه سبد معیشتی ویژه محرومین و کارگران روز مزد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ماه رمضان قرآن مقاومت جهرم فرهنگی ماه مبارک رمضان راه اندازی ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه‌های شهادت امام جعفر صادق (ع) از شبکه قرآن
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • برگزاری مراسم سالگرد شهادت امام صادق (ع) در ۱۶۲ بقعه متبرکه گیلان
  • سفر یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • برنامه‌های پاسداشت مقام معلمان و مربیان و اساتید عقیدتی سیاسی در سراسر نیروی زمینی سپاه برگزار شد
  • مراسم هفته عقیدتی سیاسی در نیروی زمینی سپاه برگزار شد
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی