Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد گفت: حدود ۸۰ هزارتن خرما در سردخانه‌ها موجود است که تا پایان ماه رمضان به تدریج وارد بازار می‌شود. آفتاب‌‌نیوز : ابوالقاسم حسن پور مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت تولید خرما، اظهار داشت: تولید خرما در سطح ۲۳۰ هزار هکتار در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، جنوب کرمان، فارس، بوشهر، خوزستان، کرمانشاه، ایلام، اصفهان و یزد صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: سال گذشته حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن خرما در کشور تولید شد و پیش بینی می‌شود که در سال جاری تولید به یک میلیون و ۱۵۰ هزارتن برسد.
به گفته حسن پور مضافتی، کبکاب، شاهانی وربی از جمله ارقام تجاری هستند که از سوی مردم مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری ادامه داد: ۵. ۷ میلیون تن خرما در دنیا تولید می‌شود که بیش از یک میلیون تن آن معادل ۱۶ درصد مصرف جهان در کشور ما تولید می‌شود.
وی با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سازی خرما بیان کرد: براساس آمار استان‌ها حدود ۸۰ هزارتن خرما در سردخانه‌ها موجود است که تا پایان ماه رمضان به تدریج وارد بازار می‌شود.
حسن پور در ادامه افزود: با توجه به آنکه در تولید و عرضه مشکلی وجود ندارد، کمبود خرما شایعه‌ای بیش نیست.
وی با اشاره به وضعیت صادرات خرما طی سال گذشته خرما بیان کرد: سال گذشته ۱۷۰ هزارتن خرما به بازارهای هدف صادر شد و این درحالی است که صادرات کل دنیا رقمی معادل ۷۵۰ تن است که این امر بدان معناست که بیش از ۱۷ درصد خرمای تولیدی ایران صادر می‌شود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۲۴۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر مرادی حقیقی غروب چهارشنبه در بازدید از پروژه‌های آبخیزداری شهر رضوان بخش کالپوش در شهرستان میامی ضمن بیان اینکه در استان سمنان یک هزار و ۵۰۰ سازه آبخیزداری وجود دارد، ابراز داشت: هدف از ساخت این سازه‌ها کمک به جمع‌آوری آب باران و کاهش خسارات سیلاب و کمک به بهبود سفره‌های آبخیز داری است.

وی ضمن بیان اینکه این تعداد سازه‌ها توان ذخیره سازی ۱۲ میلیون متر مکعب آب را دارد، افزود: این سازه‌های آبخیزداری توانسته به حوزه کشاورزی نیز اثرگذار باشد و به حفظ آب و خاک کمک کند.

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان ضمن بیان اینکه شش میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری استان ذخیره سازی شده است، ابراز داشت: با توجه به بارش‌های خوب پایان زمستان و بهار سال جاری این سازه‌ها توانسته در حفظ آب مؤثر واقع شود.

مرادی حقیقی در ادامه تصریح کرد: به صورت مستمر بازدید از سازه‌های آبخیزداری استان در دستور کار است تا در صورت نیاز به مرمت در اسرع وقت اصلاح شود.

وی افزود: خسارت‌های متحمل ناشی از سیل برحوضه‌های آبخیز طی سنوات اخیر در استان کاهش یافت به نحوی که رد پای آن در سیل اخیر شهرستان میامی و کاهش خسارات آن مشهود است.

کد خبر 6094659

دیگر خبرها

  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۱ ارديبهشت
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال